All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Romana Buijs
Ik ben Romana Buijs en ik weet dat creativiteit de vaardigheid is van de toekomst. Slimme ondernemers zijn degenen die vooruitkijken en die flexibel kunnen schakelen in de nieuwe snelheid waarmee dingen veranderen.

De rijkste plek op onze aarde is het kerkhof. Hier liggen de meest briljante BREINEN en ideeën begraven. Ideeën van mensen die ze niet durfde te uiten omdat ze zich hierover onzeker voelden. Zich niet veilig genoeg voelden en niet wisten hoe ze hun ideeën uit hun BREIN konden halen en vorm konden geven. Dit raakt me in mijn hart.

Het is mijn missie om veiligheid te brengen binnen bedrijven. Zodat mensen zich kunnen ontwikkelen, hun creativiteit optimaal kunnen inzetten en het bedrijf daardoor kan innoveren.

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar veiligheid niet altijd vanzelfsprekend was. Hierdoor weet ik heel goed wat het effect hiervan is en wat veiligheid voor mijn creativiteit betekende. In alles wat ik doe zal daarom veiligheid centraal staan. Dit doe ik door een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het creatieve werkklimaat zodat nieuwe ideeën en oplossingen kunnen ontstaan.

Het effect hiervan is een constante toevoer van ideeën zodat in deze tijd van continue verandering jouw bedrijf optimaal blijft aansluiten bij de huidige tijd en toekomst proof is.

 

DE TOEKOMST LIGT IN HANDEN VAN DE SMART CREATIVE!

Ik weet dat het creatieve denken de vaardigheid van de toekomst is. De uitdagingen die ons te wachten staan kunnen wij met ons ‘normale denken’ niet oplossen. ‘Het enige constante in het leven is verandering’ En de komende 50 jaar gaat er meer veranderen dan in de afgelopen paar honderd jaar. De nieuwe snelheid waarmee dit gebeurt vraagt een flexibele manier van denken. De levensduur van bedrijven is de afgelopen jaren dusdanig gedaald, dat zij zich binnen hun levensduur meerdere keren opnieuw zullen moeten uitvinden. Dit vraagt om een constante toevoer van ideeën.

Laten we daarom ook de allerkleinsten onder ons inspireren anders te blijven denken, onbegrensd. Laten we andere inspireren het creatieve denken van onze allerkleinsten, te behouden en verder te ontwikkelen. Zij zijn onze toekomst. Wij zijn hun voorbeeld. Laten we een veilige leeromgeving creëren waarin zelfs de slechtste ideeën naar buiten kunnen komen. Deze ideeën kunnen het inzicht of de opening zijn naar een briljante oplossing die de wereld kan veranderen.

Lead by example. Inspire others so they can change the world.

Romana

Kopje koffie?